Geslaagde Infomarkt | Kindcentrum Zanddonk OBS van der Heijden

2023-09-15

Dinsdagavond 12 september organiseerden basisschool Pater van der Geld, OBS Van der Heijden en Mikz kinderopvang een informatiemarkt voor alle kinderen en ouders van het kindcentrum.

Het eerste deel van de avond stond in het teken van de rondleiding door de kinderen. Met een stempelkaart in de hand werd aan de ouders uitgelegd hoe wij werken op school en in onze klassen. Daarna werden alle kraampjes op de infomarkt druk bezocht. Deze kraampjes werden bemand door verschillende organisaties uit de omgeving: bibliotheek Midden Brabant, Contour de Twern, het BeweegBuro, het Kunstencentrum, de Voedselbank, Waalwijk Taalrijk en Go Waalwijk met Sjors Sportief. Daarnaast was er buiten een echte sportmarkt waarbij alle leerlingen en ouders kennis konden maken met verschillende sporten en verveningen binnen onze gemeente.

Tijdens het tweede gedeelte van de avond stond de voorlichting voor het voortgezet onderwijs op het programma voor de groepen 7 en 8. Na de voorlichting door de leerkrachten, kregen de kinderen en ouders de mogelijkheid om informatie op te halen op de VO-markt. Geweldig dat alle voortgezet onderwijsscholen uit de omgeving aanwezig waren. Op deze manier heeft iedereen op een prettige manier kennis kunnen maken met de scholen.

Een geslaagde avond met betrokken en enthousiaste kinderen en ouders!