DOEKLAS LET’S PLAY

Talenten ontdekken en ontwikkelen

Een samenwerking met SG de Overlaat. Een inspirerende en prikkelende plek waar kinderen zich keer op keer kunnen verwonderen. Samen gaan we voor het ultieme succes: kinderen de kans geven bekende en onbekende talenten bij zichzelf en elkaar te ontdekken en te ontwikkelen.

Er zijn 7 thema’s gelinkt aan de VMBO-profielen:

1. Logistiek;
2. Robotica;
3. Natuur science;
4. Programmeren;
5. Produceren;
6. Marktplein;
7. Design.

Een interessant programma voor denkers en doeners

Let’s Play is een concept waarbij de leerlingen van alle basisscholen uit de regio de Langstraat langs kunnen komen om te werken aan technische, creatieve en interessante opdrachten. Variërend in allerlei verschillende richtingen die aansluiten bij onze eigen profielen van het VMBO SG de Overlaat.

Klik hier om een beeld te krijgen van de diverse opdrachten.

Daarnaast kunnen 2 groepen leerlingen uit groep 7 en 8 van Bravoo-scholen een dagdeel per week structureel les volgen in de Let’s Play klas op SG de Overlaat, waarbij in het programma de taal- en rekendoelen verwerkt zijn. Op deze manier bieden we een interessant programma voor denkers en doeners, laten we kinderen hun talenten ontdekken, leren we kinderen het belang van het aanleren van basisvaardigheden op de basisschool en houden we iedereen gemotiveerd zich te blijven ontwikkelen.