WERKEN EN LEREN GAAN HAND IN HAND

Bravoo Ontwikkelcampus inspireert

Op de Bravoo Ontwikkelcampus worden leerkrachten geprikkeld en geïnspireerd. Hier leren professionals en experts van en met elkaar. In leerkringen wordt kennis en ervaring gedeeld met andere Bravoo-medewerkers, met als doel professionalisering, ontwikkeling en innovatie. In een snel veranderende maatschappij, waarin trends en onderwijsvisies voortdurend in beweging zijn, een must. Bravoo biedt jou, net als onze leerlingen, alle kansen om jouw talenten en competenties te blijven ontwikkelen.

Als organisatie continu in ontwikkeling

Binnen de missie en visie van Bravoo wordt nadrukkelijk ingezet op kwaliteitsverbetering en innovatie vanuit het model van de lerende organisatie. Daarbij wordt nadrukkelijk opgemerkt dat Kwaliteitszorg in onze ogen veel meer is dan een optelsom van procedures, systemen en metingen. Het is de motor voor onderwijsontwikkeling en de basis voor professionele samenwerking. Kwaliteitszorg is een persoonlijke houding van waaruit je samen probeert het elke dag een stukje beter te doen. Een houding die maakt dat je successen kunt vieren en tegelijk het ook durft te benoemen en te leren van de keren dat het niet lukt. Een houding ook die ervoor zorgt dat je elke dag weer recht in de spiegel kunt kijken. Omdat je je daarmee op een open, samenwerkingsgerichte en integere manier inzet voor de ontwikkeling van onderwijs en de ontwikkeling van leerlingen. En ontwikkeling van onderwijs en van leerlingen vraagt om ontwikkeling van medewerkers.

SAMEN MET PLEZIER BLIJVEN ONTWIKKELEN

Ontmoeten, delen en leren in de Bravoo Ontwikkelcampus

Als medewerker van Bravoo sta je er niet alleen voor. Dat ervaar je ook binnen de Bravoo Ontwikkelcampus. Hier ontmoet en stimuleer je elkaar om een steeds betere professional te worden. Zo houd je plezier in je vak en maak je het verschil in de ontwikkeling van kinderen. De Bravoo Ontwikkelcampus biedt medewerkers de ruimte om zich te ontwikkelen in een omgeving met experts en te leren van collega’s in een vergelijkbare ontwikkelingsfase, met vergelijkbare ambities, wensen en behoeften, dan wel van collega-experts, waarbij de experts zorgen voor een aanbod van kennisdeling en -overdracht.

Uitgangspunten Bravoo Ontwikkelcampus

  • Een leven lang leren
  • Leren van en met elkaar
  • Professionele leergemeenschap
  • Gedeelde verantwoordelijkheid
  • Gebruik van interne kwaliteiten
  • Inhuur van externe expertise waar nodig
  • Train de trainer
  • Kwaliteitsverbetering


Klik hier om je in te schrijven voor de Bravoo Ontwikkelcampus.