Juf Pascale werkt met veel liefde en plezier 25 jaar op Obs de Radonkel

2023-02-27

Dit schooljaar werkt juf Pascale 25 jaar op Obs de Radonkel. Dit bijzondere jubileum is uiteraard goed gevierd. Op woensdag 15 februari hadden de leerlingen juf Pascale daarom in het welverdiende zonnetje gezet.

Het is een bijzonder schooljaar voor juf Pascale. 25 jaar werkzaam in het onderwijs. 25 jaar werkzaam op Obs de Radonkel. Met veel liefde en plezier! Wat maakt die zo bijzonder? Juf Pascale vertelt daarover het volgende: “25 jaar ga ik vol plezier naar mijn werk. Dit omdat ik zo geniet van de kinderen en niet elke dag hetzelfde is. Ik ben elke dag trots op alle kinderen. Op dit moment werk ik in groep 1-2. De kleuters. Ik wil de kinderen graag een fijne kleutertijd geven. Ook heb ik genoten svan het lesgeven in groep 5-6. Het fijne van Obs de Radonkel is de warmte. Iedereen kent elkaar. We hebben niet voor niets een 9 gekregen van de leerlingen voor het veiligheidsgevoel op school. Voor dit jubileum heb ik van de kinderen een dierbaar cadeau ontvangen. Alle kinderen hebben een beker beschilderd en een hele mooie theepot. Wat hebben ze dit goed geheim gehouden. Ook het maken van een film. Ik ben trots op alle kinderen van Obs de Radonkel!”